Hořcová výzva

Tak jako v roce 2018 se i letos náš oddíl rozhodl zúčastnit Tomícké Hořcové výzvy.  Minulá výzva byla napínavá až do poslední minuty. Jen co skončila, tak jsme zjišťovali, jestli bude i v dalších letech.  A bude!

A co to tedy je? Jedná se o spoustu různých úkolů. Některé jsou náročnější, jiné snadné, některé musíme plnit spolu a jiné samostatně. Ale u všech jsme si minule užili spoustu zábavy. Soutěžíme jako oddíl i jednotlivci a dokonce existuje i skupina pro vedoucí a instruktory trefně nazvaná Kmeti.

A proč je výzva zrovna hořcová? Odpověď je jednoduchá: Hořec je znakem asociace turistických oddílů mládeže zkráceně Tomíků, kteří pro nás výzvu zorganizovali.

Celé to započne 1. dubna a čas plnit úkoly máme až do 17. května. Doufáme, že se zúčastní co nejvíce členů a vedoucích a užijeme si spoustu zábavy. Navíc už tak trochu víme, do čeho jdeme, takže si myslím, že naše umístění jako oddílu stoupne o několik příček výš. Minimálně já už teď vím, že si nemám nechávat úkoly na den/noc před koncem výzvy.

Děkujeme Tomíkům za organizaci a všem účastníkům přejeme hodně štěstí.