Podzimní výzva

Ahoj Turisťáci⛺️
I když se teď chvíli nebudeme moct potkávat na schůzkách osobně, určitě se nudit nebudeme. Připravili jsme si pro vás speciální Podzimní výzvu🍁, která vás zaručeně zvedne z gauče a určitě vám přinese hromadu zážitků. A jak taková výzva vypadá?

🎃Každý týden zveřejníme 5-10 nových úkolů. Nezapomeň proto sledovat vždy v pátek okolo půl čtvrté naše internetové stránky nebo Facebook, kde se o nových výzvách dozvíš více.
🎃Za splnění každého úkolu z výzvy můžeš získat body. Jeden za lehčí, ale klidně i tři za ty náročnější. Pozor, k tomu, abychom ti mohli uznat plný počet, nám musíš splnění úkolu potvrdit nejpozději do zveřejnění další části výzvy. Pokud bys chtěl plnit úkoly ještě později, klidně můžeš, ale jeden bod ti po splnění odečteme. Na některé výzvy budeš mít času víc, o tom se dozvíš u konkrétního popisu.
🎃Splnění výzvy nám můžeš potvrdit pomocí formuláře, který najdeš na našich internetových stránkách. Do formuláře uvedeš svoje jméno, číslo výzvy, kterou jsi právě splnil a doplníš fotku nebo krátké video z plnění. Před splněním prvního úkolu se nezapomeň registrovat společně s fotkou své tváře. Klidně bude stačit i ručně malovaný autoportrét. K nahrání souboru budeš potřebovat účet u Googlu, pokud ho nemáš, můžeš nám napsat mail.
 
A kdy že vlastně budeme začínat? No přeci už tento pátek! Zapojit se může úplně každý.
V naší Podzimní výzvě není důležité získat co nejvíce bodů, ale zúčastnit se, něco nového se naučit, zajímavého prožít, udělat radost sobě i někomu jinému. I přesto budeme mít pro 3 nejšikovnější z vás připravenou malou pozornost. Tak na co čekáš, registrovat se můžeš třeba tady