Aktuální informace k průběhu schůzek

S ohledem na koronavirovou epidemii přijímáme některá opatření při konání schůzek. Na tomto místě najdete průběžně aktualizované informace k naší činnosti.

Vzhledem k nařízení vlády pravidelné schůzky do odvolání neprobíhají. Pro členy připravujeme jiné aktivity, o kterých vás bude průběžně informovat mailem, na Facebooku, nebo zde na internetových stránkách.

Vzhledem k nařízení vlády neproběhnou pravidelné schůzky v termínu 9. a 16. října 2020.

Situaci nepodceňujeme. Věříme však, že za dodržování hygienických pravidel a některých dalších opatření můžeme v činnosti dále pokračovat.

– schůzek se mohou účastnit pouze děti bez příznaku jakýchkoliv infekčních onemocnění (teplota, kašel, rýma, dušnost, bolest v krku apod.)

– roušky prosím dětem dávejte preventivně na každou schůzku

– na jednotlivé akci venku může být nejvýše 20 osob – splňujeme při rozdělení na mladší a starší. Některé schůzky starších a mladších mohou být spojené. Pokud se nás ale sejde více, schůzka proběhne pro každou skupinku zvlášť

– na jednotlivé akci uvnitř může být nejvýše 10 osob – tuto podmínku bohužel momentálně nemůžeme splnit. V naší stávající klubovně začíná být těsno už při 10 dětech na schůzce, proto si půjčujeme další prostory ve středisku volného času, které je momentálně zavřené. Dočasně proto budou probíhat schůzky pouze venku. Pokud nám počasí neumožní schůzku uskutečnit až do konce, budeme vás kontaktovat prostřednictvím SMS o jejím ukončení. Pokud by bylo deštivo již před začátkem, schůzka se ten den neuskuteční. Abychom předešli nejasnostem, vždy v 15:30 bude u zámku vedoucí nebo instruktor, který vás nebo děti bude informovat, jestli schůzka proběhne

– akční schůzka naplánovaná na 6. 11. se přesouvá na leden, přesný termín upřesníme

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.