Sbohem 2019 a vítej 2020!

Za rok 2019 Turisťák zažil spoustu změn, krásných zážitků, ale také těžkých chvilek. Jsme moc rádi za podporu všech, kteří mají s naším oddílem něco společného.

Moc děkujeme Tomíkům (aTOM) za jejich pomoc – ať už finanční, nebo v podobě víkendů a kurzů, na které se snažíme jezdit, nebo je alespoň bedlivě sledujeme. Děkujeme městu Rosice- také za finanční podporu a možnost využívat jeho krásné prostory. Děkujeme rodičům, že do nás vkládají důvěru a svěří nám jejich děti, za jejich slova vděku, která nás vždy vyzvednou o příčku výš a také za buchty, ovoce a další dobroty, které nám na akce zasílají.

Chtěla bych také poděkovat všem členům Turisťáku a Turisťáčku, kteří se moc snaží a stále dokola nám dokazují, že vedení oddílu je radost a stojí to za to. A v neposlední řadě a asi nejvíc chci poděkovat našim vedoucím – „držákům“, kteří stále dokola ukazují, jak jsou úžasní, trpěliví a hlavně lidští. Moc děkuji za to, jak jste se letos vypořádali se vším, co Turisťáku osud nadělil. A také za to, že pokračujeme, i když se už většina z nás přeřadila ze studujících do pracujících na plný úvazek. Jste skvělí a Turisťák je Vám za to moc vděčný. Samozřejmě nesmím zapomenout na naše nadějné instruktory, díky kterým bude snad Turisťák úspěšně pokračovat, rozvíjet se a měnit tím správným směrem. Jste moc šikovní a my vám děkujeme.

Aby toho vděku a ohlížení se nebylo až příliš, nabízím vám také malé nakouknutí do budoucnosti. V dalších letech plánujeme pokračování pravidelných schůzek, akcí, výletů a táborů. Můžete se těšit na akční schůzky plné adrenalinu, ztrácení se na puťáku, zpívání u táboráku, válečné pokřiky u bojovek, designové turisťácké dárečky, plno zábavy a týmového ducha.

Turisťáku i Vám přeji krásný začátek tohoto roku, hodně štěstí a sil do dalších let a hlavně spoustu radostných zážitků.

Váš Turisťák